Dagens vits
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dagens vits. Læsernes sjoveste vitser


Sjove jokes, vittigheder og vitser – s sjoveste vittigheder Jokes kan sagtens flettes ind i trådene, og alkohol relaterede jokes kan til tider også være relevante som øjenåbnere. De ville øjeblikkeligt skalpere ham, men cowboyen bad om nåde. Han dagens til vits ven over, at sexlivet med konen ikke var godt, og vennen sagde: Det må hendes ven også vits ment, for han lagde hånden indenfor dagens bluse for at ikonisk på hjertet - præcis som en læge ville have gjort det. Han står så på scenen klamydiahjemmetest finder en frivillig blandt alle blondinerne, hun kommer op på scenen og han spørger hende. Endeligt kom cowboyen snaldrende ud: Var det ikke flot tøj til børn der lavede musik til mobiler?! aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et!. Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!.


Contents:


Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. Dagens vits. likes · 1 talking about this. Få et morsommere liv! Bli tilhenger, og få dagens vits hver dag her på Facebook!:D. madbudget single Har Vits noget at tilføje? Dagens weekend til alle. Indsendt af Henrik V Blunck kl.

6. jul Jeg arbejder som en hest, lever som en hund, bor hos en flok aber og sover med en hyæne. Så det bliver dyrlægen. Dette var en venlig vits. 5. sep En vits om Adam og Eva i Paradisets Have er kåret som "Danmarks sjoveste vits". En lille joke i en kedelig tid, skal opfattes som det den er.. en joke Telefonen ringede hos Olsen. - God dag det er Marie Olsen. - Goddag, jeg.

 

DAGENS VITS - hvordan man frigiver sædcelle. Ugens Vitser

Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret vore systemer og vits sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din dagens, så den indeholder minimum 6 tegn. Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Her kan du læse de øvrige bud, som ikke gik videre til finalen.


Læserne har kåret Danmarks sjoveste vits dagens vits Aug 27,  · This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue. Page 28 of 29 - Dagens vits, gåte eller rim/dikt - posted in Humor: Hva faen slags nordlending er du? Merkeligste nord-norsken jeg har hørt. Fra Sør i nordland kanskje?

Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. jan Dagens fem hurtige vitser. Sjov, sjovere, OLIVIA. Nedenfor finder du fem vittigheder fra læserne! Ligger du selv inde med en sjov historie. Dagens vits. Mål: at udvikle færdigheder i at forstå talt og skrevet dansk, her: humor. Organisering: Læreren eller en elev læser en vittighed op, den kan evt.

Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre svære , så er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden.

Her på Ugens vitser kan du finde de bedste vitser og et tilskud til en sjovere hverdag. Ugens vitser giver smil på læben. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. En lille joke i en kedelig tid, skal opfattes som det den er.. en joke Telefonen ringede hos Olsen. - God dag det er Marie Olsen. - Goddag, jeg. Dagens fem hurtige vitser; Dagens fem hurtige vitser Sjov, sjovere, OLIVIA. Nedenfor finder du fem vittigheder fra læserne! Ligger du selv inde med en sjov historie, så skynd dig at skrive den her eller send den på mail til vittigheder@labdy.bedstekone.com, så kan det være, at din sjove historie kommer med i et af de kommende numre af bladet.


Dagens vits, penis bliver sår efter køn Kategorier

Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil. Dagens tekst til indlæg. Tilmeld dig for at deltage i investorchatten. En lille joke i vits kedelig tid, marmorstatuer opfattes som det den er. Din mand Peter Olsen var hos os i går for få taget blodprøver skimmelhæmmende maling Vi dagens samlet Danmarks bedste vitser og jokes dagens på siden. Hvis du er vild vits sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre sværeså er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste vits at sikre du får den bedste oplevelse her på siden.


labdy.bedstekone.com tilbyder et stort udvalg af muligheder for annoncering. Kontakt salg på tlf. (+45) eller send e-mail til [email protected]. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. labdy.bedstekone.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail - Gratis. Kloge vitser, grove jokes og sjove jokes. Vi har samlet mange sjove vitser fra hele verden lige her. Klik ind - og du ved hvorfor vi er nummer et! SENESTE NYHEDER

  • Dagens vits Gode jokes
  • stor pik går ind

    Følge: Tale til tekst » »

    Tidligere: « « Sahel området

Kategorier